سال نو مبارک "بیتا عطر" سال خوبی را برای تان آرزو دارد

رازهای کانسیلر: چگونه با این جادوگر آرایشی مشکلات پوست را پنهان کنیم؟

کانسیلر

در دنیای آرایش، محصولی وجود دارد که به‌عنوان سلاح مخفی عاشقان زیبایی شناخته می‌شود. مهم نیست با حلقه‌های زیرچشم سروکار دارید یا لکه‌های ناخواسته و یا رنگ‌های ناهموار پوست، «کانسیلر» تمام این مشکلات را برطرف می‌کند و یک چهره‌ کاملا طبیعی به شما تحویل می‌دهد.

امروزه کانسیلرها جزء اصلی کیف‌های آرایشی به حساب می‌آیند زیرا ابرقهرمانانی هستند که برای پوشاندن جای جوش، سیاهی دور چشم و… به آن‌ها نیاز دارید. این درحالی است که برخی از افراد از کرم پودر چشم‌پوشی می‌کنند تا فقط با استفاده از کانسلیر یک آرایش ساده و طبیعی داشته باشند.

اما این معجزه‌گر آرایشی کوچک چگونه به وجود آمد؟ و چگونه از آن می‌توان درست استفاده کرد؟ اگر شما هم کنجکاو کشف قابلیت‌های کانسیلرها هستید در این سفر ماجراجویی همراه ما باشید.

نگاهی گذار به تاریخچه کانسیلر: این کرم جادویی از کجا آمده است؟

باور کنید یا نه، ریشه کانسیلرها به قرن‌ها قبل برمی‌گردد؛ زمانی‌که مصر باستان از رنگدانه‌ها و مواد معدنی طبیعی برای تقویت و صاف کردن پوست‌شان استفاده می‌کردند؛ اما ایده پوشاندن عمدی مشکلات پوستی صورت به‌طور جدی در دهه ۱۹۳۰ مطرح شد.

در سال ۱۹۳۲، لیدیا اولری(Ms. Lydia O’Leary)، به‌دلیل داشتن یک خال مادرزادی به سراغ تولید محصولات پوشش‌دهنده مشکلات پوستی صورت رفت. او بنیان‌گذار برند Covermark است؛ توانست یکی از بزرگترین و اولین تولیدکنندگان لوازم آرایشی پوشش‌دهنده صورت را با فرمول خاص و منحصربه‌فرد تولید کند.

کانسیلر

اولین محصول لیدیا اولری که برای پوشاندن لکه‌ها و تغییر رنگ صورت طراحی شده بود به‌سرعت در همان سال‌ها تبدیل به یک محصول پرفروش شد و حتی در بیمارستان‌ها برای کمک به قربانیان سوختگی و افراد مبتلا به بیماری ویتیلیگو (Vitiligo) یا پیسی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

دیری نگذشت که کانسلیر بی‌سروصدا به صنعت فیلم و سینما ورود کرد. ستارگان هالیوود از آن برای پنهان کردن حلقه‌های تیره اطراف چشم زیر نورهای روشن استودیو استفاده کردند. چندی بعد کانسیلر تبدیل به یک عضو اصلی در روتین‌های آرایش روزمره شد. اکنون صنعت تولید این محصول با درآمد چند میلیارد دلاری فرمول‌هایی خاص و منحصربه‌فرد برای انواع  رنگ، بافت و مشکلات پوستی تولید می‌کند!

کانسیلر چیست؟

کانسیلر (Concealer) یک محصول آرایشی است که در فرمول مایع یا کرم عرضه می‌شود و پوشش‌دهی بسیار بیشتری نسبت به کرم پودر ایجاد می‌کند. این محصول اگرچه در ابتدا به‌عنوان یک پوشش‌دهنده مشکلات پوستی به کار می‌رفت اما امروزه موارد متعددی کاربرد دارد که عبارتند از:

  • پوشاندن حلقه‌های تیره اطراف چشم
  • پوشاندن جای لک، جوش و جای زخم
  •  پوشاندن قرمزی یا شکستگی مویرگ‌ها
  •  پوشاندن  هایپرپیگمانتاسیون یا ملاسما
  •  پوشاندن تتو!
  •  تغییر رنگ صورت
  •  فرم‌دهی به نواحی خاص صورت

به‌طورکلی می‌توان گفت کانسیلر یک ابزار ضروری برای دستیابی به پوستی صاف و به دست آوردن ظاهری بی‌عیب و نقص است.

کانسیلر

توجه داشته باشید که ممکن است این محصول با کرم پودر اشتباه گرفته شود اما کرم پودر کل صورت را یک‌دست می‌کند اما کانسیلر نواحی خاصی را هدف قرار می‌دهد. همچنین کانسیلر از رنگدانه‌ها و قدرت پوشانندگی بیشتری برخوردار است.

 انواع کانسیلر: برای هر پوست و بافتی یکی وجود دارد

کانسیلرها با توجه به این‌که کاربردی گسترده‌ای برای انواع پوست و بافت آن دارد، در مدل‌های مختلفی به بازار عرضه می‌شوند که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند و افراد می‌توانند با توجه به شرایط پوستی خود مدل مطابق با سلیقه و نیازشان را خریداری کنند. توجه داشته باشید که در هنگام خرید کانسیلر باید میزان پوشش و نحوه استفاده از آن را در نظر بگیرید

۱. کانسیلر مایع

کانسیلر مایع عمدتاً در بسته‌بندی استوانه‌ای قرار دارد و یک اپلیکاتور در قسمت داخلی درب است. این مدل کانسیلر بافت و فرمولاسیون رقیقی دارد که برای استفاده روزانه عالی است و پوشش‌دهی متوسط ​​تا بالا را ارائه می‌دهد. کانسیلر مایع با انواع پوست به‌ویژه پوست‌های چرب یا مختلط بسیار خوب ترکیب می‌شود.

کانسیلر

  • مزایا: دارای وزنی سبک، دارای قابلیت ترکیب شدن با دیگر محصولات آرایشی پایه
  • معایب: احتمال بروز چروک پوستی در صورت زیاده‌روی در مصرف
  • مناسب برای: زیر چشم، اطراف بینی، روشن کننده پوست

۲. کانسیلر کرم

کانسیلرهای کرمی، نسبت به مایع از بافت ضخیم‌تری برخوردار هستند و معمولاً در پالت‌های سایه، قوطی‌های استوانه‌ای و کاسه‌ای قرار دارند. کانسیلرهای روشن متراکم‌تر و مات آن‌ها پوشش کامل‌تری را ایجاد می‌کنند و برای رفع مشکلات برجسته‌تر مانند جوش‌های ملتهب، هایپرپیگمانتاسیون، اسکار آکنه، سیاهی شدید و لکه‌های پوستی عالی هستند. عمدتاً کانسیلرهای کرمی برای افرادی که پوست خشک و معمولی دارند، مناسب است.

  • مزایا: پوشش‌دهی قوی‌تر و عالی‌تر
  • معایب: احساس سنگینی، نیاز به ترکیب با دیگر مواد پوشش‌دهی
  • مناسب برای: جای زخم، هایپرپیگمانتاسیون، لکه‌های پوستی شدید، آکنه

۳. کانسیلر استیکی

کانسیلرهای استیکی نه تنها از پوشش‌دهی بسیار عالی برخوردار هستند بلکه به‌دلیل فرمی شبیه به فرم رژلب‌ها استفاده از آن‌ها نیز بسیار آسان است. تصور کنید به همان راحتی که رژلب را استفاده می‌کنید می‌تواند با چند حرکت ساده مشکلات پوستی را نیز برطرف کنید. اگر مبتدی هستید،کانسیلر استیکی بهترین انتخاب برای‌تان خواهد بود، کافی است آن را روی ناحیه‌ای که می‌خواهید بکشید و سپس با ضربه‌های آرامی آن را روی صورت یکدست محو کنید.

کانسیلر

این محصول بافتی نیمه جامد دارد که ظاهری مات پس از استفاده ایجاد می‌کند که می‌توانید با مقداری پنکک آن را ترکیب کنید. این نوع کانسیلر ماندگاری بسیار بالایی دارد اما به دلیل داشتن فرمولاسیون به شدت غلیظ برای افرادی با پوست مستعد جوش اصلا مناسب نیست!

  • مزایا: پوشش‌دهی بسیار قوی‌ و عالی‌
  • معایب: ایجاد رد روی چین و چروک پوست
  • مناسب برای: آکنه، سیاهی زیر چشم، تغییر رنگ و فرم‌دهی صورت

۴. کانسیلر مدادی

کانسیلر مدادی با بافت خشک‌تری که نسبت به دیگر مدل‌ها دارد می‌تواند خطوط و چین‌وچروک‌ها را به‌ حداقل برساند و خطوط لب را تغییر دهد. این نوع کانسیلر دقیقاً بافتی شبیه به بافت کرمی داد و برای انواع پوست‌ها مناسب است.

کانسیلر

  • مزایا: استفاده بسیار آسان و سریع
  • معایب: پوشش‌دهی کم‌تر
  • مناسب برای: از بین بردن لکه‌های پنهان، خطوط و چین و چروک‌ها

۶. کانسیلر اصلاح کننده رنگ

کانسیلرهای اصلاح کننده که با نام کالر کورکتور نیز شناخته می‌شوند دارای رنگ‌های مختلفی از جمله سبز، زرد، هلویی و… هستند که هر رنگ برای یک مدل مشکل پوستی استفاده می‌شود. به عنوان مثال رنگ سبز، قرمزی را از بین می‌برد و رنگ هلویی سیاهی دور چشم را اصلاح می‌کند و رنگ زرد کبودی را از بین می‌برد.

  • مزایا: یکدست شدن سریع پوست ، پوشش‌دهی عالی لکه‌ها، رنگدانه بالا
  • معایب: برای زیرچشم سنگین است
  • مناسب برای: لکه‌های سرسخت، خالکوبی، قرمزی

مزایای کانسیلر: چرا بدون آن نمی توانیم زندگی کنیم؟

خب قطعا این‌که بتوانید پوست‌تان را به گونه‌ای آرایش کنید که انگار ۸ ساعت خواب راحت و آسوده داشتید در صورتی که این‌طور نبوده، خیلی هیجان‌انگیز است!

کانسیلر

این در حالی است که کانسیلر علاوه بر از بین بردن فوری سیاهی زیر چشم‌های خسته مزایای دیگری نیز دارد که قطعاً ارزش قرارگیری در کیف لوازم آرایشی را دارد:

– پوشش‌دهی عالی جوش‌‎، آکنه و زخم‌های پوستی

– ایجاد تعادل دقیق روی رنگ‌های ناهموار پوست

– پاک‌کننده و برطرف‌کننده  اشتباهات آرایشی

– پوشاندن تیرگی و پف زیر چشم

– بسته به نوع کانسیلر، دو برابر هایلایتر و کانتور کارآیی دارد.

– برجسته‌تر کردن لب‌ها و استخوان‌ گونه

معایب کانسیلر؛ بیایید واقع بین باشیم

همه ما می‌دانیم که هیچ محصولی بی‌نقص نیست و بهترین مواد نیز در صورت زیاده‌روی و یا استفاده نامناسب می‌توانند مضر باشند. کانسیلر نیز از این قاعده مسثتنی نیست و در صورت استفاده بیش حد می‌تواند معایبی داشته باشد که عبارتند از:

  •  ایجاد چین و چروک در زیر چشم به‌ویژه اگر بیش از حد استفاده شود
  • تیره شدن پوست در برخی از فرمول‌های کانسیلرها
  •  ایجاد جوش روی پوست‌های مستعد جوش و بسیار حساس
  • ایجاد بافت کیک مانند اگر به درستی استفاده نشود
  •  چسبیدن به بافت خشک اگر قبل از استفاده مرطوب‌کننده نزنید
  •  بدتر کردن اوضاع به‌ویژه سیاهی زیرچشم اگر ندانید به چه میزان استفاده کنید!

نحوه استفاده از کانسیلر مانند یک حرفه ای (بدون ایجاد کیک)

همان‌طور که در بخش معایب کانسیلر مشاهده کردید، بیشتر مشکلات این محصول همه فن حریف در استفاده نادرست از آن است. در واقع اگر یک‌سری نکات ساده اما اساسی را رعایت نکنید، نه تنها این محصول موجب رضایت‌تان نخواهد بود بلکه باعث دردسرهایی نیز خواهد شد.

کانسیلر

برای دریافت یک کارآیی عالی بهتر است تمامی مراحل روتین پوستی خود را پیش از شروع آرایش با کانسیلر انجام دهید. با این کار احتمالی کیکی، خشک و پوسته پوسته شدن به شدت کاهش می‌آید.

  1. قدم اول را با مراقبت و آبرسانی پوست شروع کنید. زیرچشم و نقاطی که می‌خواهید در آن‌جا از کانسلیر استفاده کنید را با کرم مرطوب‌کننده آبرسانی کنید. کانسیلر به پوست خشک می‌چسبد.
  2. بهتر است همیشه قبل از استفاده از کانسیلر ابتدا پایه و زیر آرایش را انجام دهید. برای داشتن بهترین کارآیی بهتر است از پرایمر صورت استفاده کنید.
  3. کانسیلر را به درستی روی پوست استفاده کنید. اگر قبل از کانسیلر از کرم پودر استفاده کرده‌اید هرگز کانسیلر را با پد یا اپلیکاتور روی صورت نزنید. کانسیلر را به صورت ضربه‌ای و با نوک انگشتان‌تان روی پوست محو کنید. این کار را باید به قدری انجام دهید که کانسیلر حالتی یک دست و صاف روی پوست ایجاد کند.
  4. برای محو کردن جای جوش و زخم کانسیلر را به صورت لایه لایه روی پوست بزنید. تکنیک لایه لایه بدین صورت است که مقدار کانسیلر مورد نیاز را روی پشت دست می‌مالند یا گرم شود سپس با استفاده از برس یا اسفنج به صورت ضربه ضربه روی محل موردنظر می‌زنند.
  5. برای از بین بردن پف و تیرگی زیر چشم از کانسیلر روشن استفاده کنید. بهتر است همیشه به سراغ محصولاتی بروید که یک الی دو درجه روشن‌تر از رنگ پوست خودتان است. بهتر است قبل از زدن کانسیلر آن را با نوک انگشتان گرم کنید سپس به صورت ضربه‌های آرام زیر چشم بزنید.
  6. بعد از استفاده از کانسیلر، استفاده از پودر فیکس‌ کننده برای تنظیم آن در جای خود بسیار مهم است. اگر پوست خشکی دارید، حتماً از پودر استفاده کنید و به آرامی آن را روی صورت خود بزنید. اگر پوست چرب دارید، می توانید از پودر فیکس رقیق استفاده کنید. این کار پوست شما را مات می کند و کانسیلر را در جای خود فیکس می‌کند و از براق شدن پوست‌تان در طول روز نیز جلوگیری می‌کند.
  7. روش های مختلفی برای استفاده از کانسیلر وجود دارد. اگر به دنبال آرایش پایه سبک‌تر هستید، می توانید از یک کانسیلر با پوشش کامل به عنوان زیرسازی استفاده کنید. آن را روی صورت خود به صورت نقطه‌ای بزنید و به خوبی و آرامی آن را محو سازید.

کانسیلر

کانسیلر را برای چه نقاطی از صورت استفاده کنیم ؟

بسیاری از افراد از کانسیلر فقط برای پوشاندن لکه‌ها و سیاهی زیرچشم استفاده می‌کنند؛ اما برای استفاده از تکنیک هایلایتر و کانتور و برجسته کردن نقاط صورت می‌توانید کانسیلر را در نقاط زیر نیز استفاده کنید:

  • در مرکز پیشانی برای روشن کردن
  • استفاده از زیر ابروها برای برجسته کردن این نقطه
  • روی پل بینی برای کشیده‌تر نشان دادن این قسمت

محبوب ترین و پر فروش ترین  برندهای کانسیلر در جهان

برندهای بسیاری در جهان هستند که انواع کانسیلر را تولید می‌کنند و معمولاً هر برند با یک مدل از این محصول محبوب و معروف است. برندهایی که ما اینجا معرفی میکنیم براساس تجربه خریداران است و اگر شما برندی را می‌شناسید که در این لیست نیست حتماً آن را با ما و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.

کانسیلر

  • برند NARS: کانسیلر کرم
  • برند Tarte: همه مدل‌های کانسیلر
  • برند Maybellin: کانسیلر مایع و استکی
  • برند Fenty Beauty: کانسیلر مایع
  • برند: Too Faced: کانسیلر مایع
  • برند e.l.f.: کانسیلر مایع و مدادی

جمع بندی

چه در حال محو کردن یک لکه باشید و چه بخواهید استخوان‌های گونه‌تان را برجسته سازید، کانسیلر قطعاً یک محصول بسیار عالی برای‌تان است و می‌تواند روزهای بد شما را با هم ترکیب کند و برای یک درخشش تازه شما را تشویق سازد.

بنابراین چه مبتدی باشید و چه حرفه‌ای در استفاده از این محصول نترسید! بافت‌های مختلف را امتحان کنید و این محصول را با پرایمر، کرم پودر یا هر محصولی که فکر می‌کنید می‌تواند با این جادوگر کوچک، غوغا به پا کند، ترکیب سازید. و فراموش نکنید این در مورد آرایش کردن و محو کردن مشکلات پوستی نیست بلکه در مورد تقویت آن‌چه است که شما آن را از قبل دارید!

اشتراک گذاری
از آخرین مطالب دنیای زیبایی زودتر مطلع شوید

محصولات

شما هم میتوانید نظری در مورد این مقاله بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

ایمیل نامعتبر است
سبد خرید0
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0
برای مخفی کردن نوار مقایسه خارج از نوار کلیک کنید
مقایسه
.